alove-logo
0
0 €

Ten pravý pre tú pravú

16. 08. 2023

Skutočnú lásku spečatí len zásnubný prsteň s diamantom, ktorý je rovnako pevný ako ten najhlbší cit. Hľadáte prsteň pre ženu svojho srdca? V širokej ponuke ALOve zaručene nájdete ten pravý.

Ten pravý pre tú pravú

Diamantové zásnubné prstene už od 179 €

 

 

Keď diamanty, tak ALOve

Vybrať zásnubný prsteň pre ženu vášho života je významná udalosť, ktorá si zaslúži dostatok času a výber tých najkrajších kúskov. A v našej ponuke ich máme viac než dosť. Diamantové prstene ALOve majú buď veľmi klasický štýl s jedným centrálnym kameňom, alebo aj moderný dizajn inšpirovaný najnovšími trendmi.

 

 

Ako vybrať správnu veľkosť prsteňa?

Stiahnite si list veľkostí prsteňa. Priložte súčasný prsteň vašej vyvolenej na vytlačený papier a nájdite najlepšie zhodu krytia vnútorného priemeru s vyobrazenou veľkosťou. Číslo nad kružnicou predstavuje veľkosť vhodného prsteňa.

 

 

Nie je diamant ako diamant

V ponuke ALOve nájdete zásnubné prstene z bieleho, žltého alebo ružového zlata s tými najkvalitnejšími diamantmi rôznych veľkostí. Neviete si rady s výberom vhodného diamantu? Ukážeme vám, na čo sa pred samotným nákupom zamerať: Sprievodca výberom diamantu.

S láskou ALOve

Zákazníci sú naše najvzácnejšie klenoty, preto sa o nich s láskou staráme. V ALOve si vážime, že s nami zdieľate vaše jedinečné okamihy a sme pripravení vám s výberom a veľkosťou prsteňov poradiť, prípadne ich aj na mieru upraviť. Neváhajte sa obrátiť na našu online podporu. Šperk vám navyše zabalíme do darčekovej krabičky a taštičky a zdarma doručíme, kam si len budete priať.

 

Marketing