alove-logo
0
0 €

Mix It!

22. 08. 2023

Leto je hravé a farebné, čo je skvelá príležitosť oživiť naše outfity farebnými náramkami. Dajú sa skvele kombinovať a ich vrstvenie je veľmi módne a trendy. V ALOve milujeme všetky farebné šnúrky a korálkové náramky, ktoré sú "must have" kúskom leta! Nájdete tu najkvalitnejšie zlaté šperky s drahými kameňmi alebo náramkami zdobené drobnými briliantmi. Takýto doplnok je vhodný pre všetky vekové kategórie a rovnako pre dámy aj pánov.

Mix It!

Magic Circles

 

Kolekcia ALOve Magic Circles predstavuje magickú energiu ukrytú v elegantnom náramku pre mužov aj ženy. Náramky shamballa sú veľmi štýlové a vkusné doplnky. Sú zásobárňou energie, dodávajú vnútornú silu, pokoj a odhodlanie. Vďaka svojmu minimalistickému dizajnu sa hodí na každú príležitosť. V kolekcii nájdete červené a čierne náramky shamballa so 14kt bielym, žltým alebo ružovým zlatom. Tiež módne tenké šnúrky so zlatom v rôznych farbách od 2090 Sk a originálne náramky s drahými kameňmi.

 

 

Achátové náramky

 

Tieto náramky sú veľmi obľúbené nielen pre svoj design, ale aj pre účinky drahého kameňa, achátu. Je všeobecne známy ako kameň uzemnenia a pomáha svojmu nositeľovi zbaviť sa negatívnej energie. Achát je tiež kameňom sebadôvery, rovnováhy a odvahy. Je obľúbený v šperkárstve, pretože je veľmi pevný a odolný proti mechanickému poškodeniu. V ponuke ALOve ich nájdete v čiernej a bielej farbe v kombinácii so zlatými guličkami alebo zaujímavými príveskami.

 

Marketing