alove-logo
0
0 €

Diamantové talizmany na ochranu a šťastie

14. 08. 2023

História talizmanov siaha až do paleolitu, ale najväčší rozkvet zažívala v starovekom Egypte, kde sa zdobili zlatom či vybrusovali z drahých kameňov. Odvtedy sa ich obľuba znásobila. Vyrába sa totiž s vierou, že druhému prinesú šťastie, preto sú skvelými darčekmi pre partnera, kamarátku alebo deti.

Diamantové talizmany na ochranu a šťastie

Štvorlístok
 

Legenda hovorí, že keď bola Eva vyhnaná z raja, ukryla do svojich vlasov štvorlístok, ktorý potom predniesla na svet. Nájsť dnes v prírode tento malý zázrak nie je ľahké, a preto si šťastie zaistite šperkom ALOve v tvare pravidelného štvorlístka. Ten ochraňuje a je tiež poslom zdravia a bohatstva.

 

 

Strom života

 

Hovorí sa o ňom, že je to strom z Raja alebo obraz placenty, ktorá odovzdáva živiny novému životu. Prívesok ALOve Strom života majiteľovi dodáva potrebnú životnú energiu a vitalitu z fyzického a duchovného sveta. Prináša mu tiež šťastie, múdrosť, upevňuje rodinné putá a hodnoty.

 

 

Ruka Fatimy

 

V niektorých kultúrach symbolizuje ruku Božiu, či ruku Márie, ale všade pôsobí ako ochranný amulet pred nebezpečenstvom, uhranutím alebo komplikáciami pri cestovaní. Ochraňuje ale aj tehotné ženy a tie tesne po pôrode, keď sú veľmi zraniteľné. Je skvelý darček od partnera alebo pre kamarátku.

 

 

Lotosový kvet

 

Lotosový kvet je symbolom čistého srdca a energie a pomáha pri celkovej očiste organizmu. Šperky s lotosovým kvetom sú veľmi obľúbené u žien, ktoré majú rady jogu, meditáciu a východnú kultúru. Nosia sa tiež preto, že udržia mladistvú energiu v tele a jasnú myseľ.

 

Marketing