alove-logo
0
0 €
  • Domov
  • Pustite farby do vášho života

Pustite farby do vášho života

22. 08. 2023

Šperky z kolekcie Bonbons za nás vyfarbila sama príroda
Farby nám do života prinášajú radosť. V kolekcii ALOve Bonbons nájdete mnoho druhov drahých kameňov, ktoré hýria tými najkrajšími a najrôznejšími farbami. Je už len na vás či zvolíte drahokamy rubín, smaragd, zafír, tanzanit alebo podľahnete pestrým farbám citrínu, ametystu, topazu alebo nežnému ruženínu. Farebná škála je naozaj široká, preto sa nebojte a pustite do vášho šatníka viac energie a pozitivity.

Pustite farby do vášho života

Šperky z kolekcie Bonbons za nás vyfarbila sama príroda

 

Unikátna kombinácia pestrofarebných kameňov s bielym, ružovým alebo žltým zlatom vás očarí na prvý pohľad. Drahé kamene vznikali milióny rokov a nie sú len nádherným kúskom prírody, ale môžu pozitívne ovplyvniť naše telo, myseľ aj dušu dokonca mať až liečivé účinky. Napríklad ametyst je kameňom očisty a prináša harmóniu, citrín dodáva odvahu, ruženín je kameň lásky a smaragd podporuje rodinnú pohodu. Ich nosenie v podobe nádherných šperkov teda určite stojí za vyskúšanie.

 

 

 

Prstene

 

Výber v kolekcii ALOve Bonbons nie je len o farbe kameňa, ale aj o jeho tvare. Klasický okrúhly, zaujímavý ovál, moderný cushion alebo originálne srdce je len malá ukážka možností. Exkluzívny farebný prsteň s dokonalým výbrusom na ruke nádherne vynikne. Jedinečný šperk, ktorý sa zrodil z prírody povznesie jeho majiteľku.

 

 

Prívesky a náušnice

 

Nápad a perfektné spracovanie 14kt zlata v kombinácii s prírodnými farebnými kameňmi je zárukou originálneho šperku na celý život. Prívesky a náušnice je možné štýlovo ladiť a kombinovať a váš outfit pozdvihnú na vyššiu úroveň. V kolekcii ALOve Bonbons nájdete decentné náušnice na bežné nosenie alebo trendy prívesky, ktoré vyfarbia váš deň.

 

Marketing