alove-logo
0
0 €

Prvý symbolický šperk pre vášho drobčeka

21. 08. 2023

Doprajte svojmu dieťaťu pamiatku na celý život. 14 karátové zlaté šperky v troch farebných prevedeniach s drobným briliantom sú krásnym darčekom pre váš poklad. Pozrite sa na naše tipy na rozkošné detské šperky alebo vyberte darček pre "novopečených" rodičov. Šperky ALOve zaručene vykúzlia úsmev na tvári každého obdarovaného.

Prvý symbolický šperk pre vášho drobčeka

Ochranný amulet


Vedeli ste, že šperk môže slúžiť aj ako ochranný amulet? Napríklad červená šnúrka je už z histórie rôznych náboženstiev považovaná za posvätnú. Nosia sa ako symbol šťastia a ochrany, ale aj ako prostriedok na to, aby sa ľudia cítili bezpečne. Za ochranný symbol sa považuje aj anjelik, krídla alebo krížik. Vyberte si farebnú šnúrku alebo jemnú retiazku so symbolom a talizman pre vaše dieťa alebo pre vás je na svete.

 

Roztomilosť sama

V našej ponuke nájdete náramky a náušnice, ktoré sú určené špeciálne pre deti, alebo si môžete vybrať retiazku, na ktorej vám zmenšíme veľkosť podľa vášho priania. Medzi našich favoritov patria roztomilé prívesky so zvieratkami alebo rozkošná baletka, hojdací koník či korunka s nápisom princess.

 

 

 

Dievčenské zlaté náušnice


Trblietavé náušnice pre vašu malú princeznú sa jej samozrejme musia páčiť, ale predovšetkým musia byť pre ňu vhodné. Pri výbere treba dbať na kvalitný materiál, ktorý nespôsobuje alergie, a pevné zapínanie, ktoré môže nosiť malé dievčatko aj bábätko. Zvoľte 14-kartátové zlato v bielej, ružovej či žltej farbe doplnené vzácnym briliantom a urobte radosť vášmu dievčatku.

 

 

It´s a BOY/GIRL

Bude to chlapec alebo dievča? Jedna z najčastejších otázok pre budúcich rodičov. Odpovedzte šperkom, náramok alebo náhrdelník s vyrezávaným príveskom GIRL alebo BOY s diamantom to povie za vás. Náš malý tip je skombinovať taký šperk s personalizovaným šperkom s menom bábätka a každá mamička ich bude hrdo nosiť.

 

Marketing